fbpx

Olen Valgustöötaja ja Teadliku Elu Teejuht. Olen siia kehastunud missioonile ja mul on tugev soov valgust ning teadlikkust maale avardada. Otsutanud läbi minna hirmudest, et seeläbi ise avarduda ning näidata valgusega uut võimalikkust ka kollektiivteaduses. Teadlikult valinud läbi iseenda kogemuste ja protsesside kasvada ning näidata teed, et aidata ka teistel leida Tõeline Mina. Liikuda kerguse ja armastuse tasandile. See ongi minu nn “TÖÖ”  ja teen seda kerguses, tänulikkuses ja armastuses. Üheskoos Teadlikumaks!

Kui minu tegemised on Sind kuidagi puudutanud või aidanud jõuda elus kergemasse kohta ning soovid minu teekonda toetada, et muuta maailm paremaks paigaks, siis olen südamest tänulik!

 

Kui soovid mind igakuiselt toetada, siis palun vali endale sobiv summa või kui tunned et antud valikutes ei ole sobivat summat saad teha ülekande kasutades mu pangakonto andmeid.

Saaja: Raivo Juhanson
IBAN: EE867700771000094840
Selgitusse: annetus

Olen südamest tänulik iga ühekordse või korduva annetuse eest vabalt valitud summaga.