RAMBIVALGUSES

Üks klient jagas mulle: “Hiljuti puutusin ma kokku ühe maagilise naisega, kes oma olemusega täitis kogu ruumi nii, et kõik silmad ja kõrvad olid suunatud talle. Tema enesekindlus oli hämmastav. Tema esinemisjulgus midagi sellist, mida ma varem endavanuste seas polnud kohanud. Ja ma vaatasin, imetlesin ning mõtlesin:”Kuidas see küll on võimalik? Selline Naine.”
____________________________________

Kuidas on sinuga?

Kas sa tunned ennast enesekindlalt? Kas sa praegu tead, et sul on võimekus seista kuulajate ees täieliku enesekindlusega ning jagada seda, mis sul jagada on, voolava kergusega?

Või varjutab sind, su tegemisi ja valikuid hoopis ebakindlus ning hirm?

Kuidas sa üldse valikuid teed? Kiirelt, kergelt, vankumatu konkreetsusega? Või kaalud palju, koged ärevust, hirmu ja segadust ega julge täpselt midagi ära valida? Või kõigud sa nende kahe vahepeal.

Tea, et sinus on võime olla kindel. Kindel oma valikutes, kindel oma otsustes, kindel iseendas, ent sinu enesekindlus on peidus su hirmude taga.

Sinu ehedus, sinu Vägi, on siis külgetõmbav, kui sa ise kannad selle lõpuks välja. Et selleni jõuda, tuleb sul avada ennast. Muukida lahti need lukud, milles sa hoiad oma Väge kinni.

Täielik vabadus algab iseenda seest, seda ei ole mõtet väljast otsida. See nõuab julgust vaadata oma hirmudele otsa, põgenemata.

Küsimus on lihtsalt selles, kas sa valid? Sa oled alati valiku kaugusel erakordsemast elust.

Kas sa julged olla eneses kindlam? Kas sa valid olla eneses kindlam?

Seda, mis on sisemine kindlus päriselt, saad sa kuulda ning kogeda kogemuskoolitusel “Enesekindluse võti”